Trandafiri usori

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Trandafiri usori

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 2pahare de faina
  • 200 gr de unt moale
  • 250 gr de brinza de uns 5%
  • 1 ou
  • 1praf de copt
  • Pentru umplutura:
  • 150 gr bulion de rosii-sos de pita
  • 250 gr de brinza galbena rasa
  • masline verzi -taiati bucatele
  • 1-11/2 lingura oregano uscat
  • putina sare
  • 1lingura ulei de masline

Mod de preparare

Aluatul

Intr-un bol amestecam ingredientele de aluat pina se face un aluat moale daca este lipicios se poate adauga inca putina faina. Se acopera cu nylon si se da putin la frigider.

Umplutura

Intr-un alt bol se desface bulionul cu lingura de ulei si oregano-busuioc ai 1usturoi pisat cui ii place,se da la gust cu putina sare si putin zahar se amesteca totul pina devine un sos consistent.

Aluatul se taie in doua si din fiecare parte se intinde o foaie destul de subtire se unge cu sosul de rosii se presoara brinza si bucatele de masline verzi. Se ruleaza si se taie bucati de 2 cm si se ridica in picioare.Se pun intr-o tava cu pergament si se coc la 190 de grade ptr 20 de minute sau pina sint rumenite. Sint foarte gustoase caldute. Se pot reincalzi putin la microunde.

De asemeni, din acelasi aluat se pot face trandafiri dulci. Eu am pregatit cu nutella si deasupra am presarat nuca sau gem acrisor si nuca de cocos macinata. Ies foarte gustosi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise