Preparam umplutura in felul urmator: amestecam branza cu zaharul, ouale, grisul, stafidele.
Luam cate o foaie de placinta pe care o ungem cu ulei si o impaturim in trei. Punem cate o lingura de umplutura intr-un colt al foii rezultate si incepem sa impaturim astfel incat sa rezulte un triunghi .
Coacem trigoanele la foc potrivit si dupa ce s-au copt de pudreaza cu zahar.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii