Untul moale il frecam bine cu zaharul,pana devine ca o crema.Adaugam iaurtul si ciocolata topita,omogenizam.
Faina o amestecam cu praful de copt si punem cate un putin, amestecind continuu si alternand cu laptele.Iese o compozitie ca pentru chec.
Turnam compozitia intr-o tava (20/30) tapetata cu hartie de copt si coacem in cuptorul incins la 180 de grade pentru aproximativ 30 de minute.
Se taie dupa racirea completa.
E foarte buna la cafea. ;)
Cand am taiat-o si am vazut consistenta din interior m-am speriat :)) ca nu s-a copt bine,dar asa trebuie sa fie.Un pic \"crocanta\" la exterior si moale/umeda la interior.
Reteta Daniela
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii