Ingrediente
300 g ciocolata menaj, 1/2 pachet unt (125 g), 2 galbenusuri, 10-11 linguri nuca pisata (sau alune), 10-11 linguri zahar pudra, nuca cocos sau cacao pentru tavalit, mirodenii (vanilie, rom, coaja rasa de lamaie), putina sare
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
9 voturi
Mod de preparare
Se ia de pe foc, se lasa sa se raceasca putin, apoi se adauga galbenusurile, zaharul pudra, nuca pisata sau alunele (crude, nesarate, rumenite putin in cuptor pentru aroma) si mirodeniile.
Se amesteca pana se omogenizeaza. Se lasa putin la rece, se ia cu lingurita si se formeaza trufele, apoi se tavalesc prin nuca de cocos sau cacao.
Obs. Sarea nu trebuie sa lipseasca de la nici o prajitura (un varf de cutit sau cat ai lua intre degete).
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 mai 2010
Foarte bun!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 mai 2010
Un deliciu...
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 decembrie 2009
Delicioase!
vera (Chef de cuisine) , 16 iulie 2009
Merita incercata reteta ta,ft simpla!