Muschiul de vitel il taiem in felii cam de 1 cm grosime.
Ceapa si ardeiul le taiem marunt de tot si le sotam in uleiul de masline.
Taiem marunt si rosia si o adaugam langa ceapa.
In cratita adaugam o cana cu apa peste legumele sotate si adaugam muschiul , foile de dafin, usturoiul taiat feliute subtiri si celelalte condimente.
Lasam sa fiarba la foc potrivit, acoperit, cam o ora pina ce carnea este bine fiarta.
La sfarsit adaugam pasta de tomate si mai lasam sa dea un clocot.
Tournedos-ul il servim cu piure de cartofi, orez sau mamaliguta.
Pofta mare !
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii