Muschiul de vitel il taiem in felii cam de 1 cm grosime.
Ceapa si ardeiul le taiem marunt de tot si le sotam in uleiul de masline.
Taiem marunt si rosia si o adaugam langa ceapa.
In cratita adaugam o cana cu apa peste legumele sotate si adaugam muschiul , foile de dafin, usturoiul taiat feliute subtiri si celelalte condimente.
Lasam sa fiarba la foc potrivit, acoperit, cam o ora pina ce carnea este bine fiarta.
La sfarsit adaugam pasta de tomate si mai lasam sa dea un clocot.
Tournedos-ul il servim cu piure de cartofi, orez sau mamaliguta.
Pofta mare !
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii