MUschiul de vita si cel de porc se portioneaza (in cate 4 transe fiecare ), se aromeaza cu sare , piper si ulei de masline si se gatesc pe gratar pe o parte si pe alta. Se asambleaza apoi sub forma de turnulet, cate o transa de porc si una de vita pentru o portie, alternativ cu felii de mozzarella si de rosii, dupa care se baga la cuptor pentru gratinare.
Din foietaj se executa vol-au-vent ( ca niste cuibulete ), care se coc la cuptorul incins bine, cateva minute pana ce se rumenesc.
Sosul de ciuperci se prepara astfel : se soteaza la tigaie ciuperci champignon taiate in felii subtiri, cu putin ulei, se adauga sare, putin usturoi taiat marunt, oregano, se stinge cu putin vin alb si se adauga la sfarsit smantana lichida. Se mai fierbe putin pentru omogenizare.
Buchetelele de broccoli se fierb in apa cu sare, pana ce devin un pic crocante.
Turnuletul de carne gratinat se pune pe o farfurie, langa el se aranjeaza vol-au-vent-ul in care s-a pus sosul de ciuperci, apoi broccoli si se decoreaza cu ardei gras taiat in fasii subtiri ( julienne ).
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii