Ouale si gabenusul le mixam bine cu un praf de sare, pana isi dubleaza volumul.
Adaugam zaharul si mierea si mixam in continuare. Untul il topim si il adaugam in compozitie.
Faina o amestecam cu praful de copt si scortisoara. Turnam compozitia de ou si unt peste faina si framantam un aluat de o consistenta moale si foarte lipicios.
Il invelim intr-o folie si dam la frigider pentru 2-3 ore, timp in care se va intari considerabil.
Pe masa infainata intindem aluatul intr-o foaie de 0,5 cm, apoi taiem figurinele dorite cu formele de fursecuri.
Punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor,la foc potrivit, pana incep sa se rumeneasca.
Se decoreaza dupa preferinta.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii