2 oua intregi si 2 galbenusuri se freaca cu mierea si 100g zahar pana se fac spuma.Se adauga bicarbonatul stins,faina,scortisoara,se face un aluat potrivit de tare,din care se fac bilute sau diferite forme.Se dau la cuptor la foc potrivit pana isi schimba culoarea si isi maresc volumul.
Se bat cele 2 albusuri ramase cu 100g zahar si o lingura zeama de lamaie,se tavalesc turtitele si se pun la uscat.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii