Se incalzeste cana de lapte impreuna cu untul.
Drojdia se amesteca cu faina si cu sarea. Se taie bucatele mici de masline negre. Se face loc in mijlocul fainii si se sparge oul, se toarna laptele si untul caldut, se framanta coca, se presara maslinele, adaugand faina la nevoie. Se modeleaza turtite mici, se incalzeste Doubletta mica si se pune sita. Pe sita asezam turtitele si cand s-au rumenit le intoarcem si pe partea cealalta.Partea facuta o ungem cu o pensula inmuiata in ulei de masline. Se servesc caldute cu pasta de branza si ardei sau diverse alte salate (de vinete sau zacusca, de ciuperci etc.)
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii