autor:

Epure Mariana

» » Aperitive

Ursulet din mezeluri

Autor: Epure Mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Epure Mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 iulie 2009

Ingrediente
2 felii de paine graham, 2 felii de salam Palaciego, 1 felie de salam sunca de pui rotund mic, 2 masline, 1 bucatica de ardei gras rosu, 1 bucatica de castravete, 2 tringhiuri de cascaval, 2 bucati de carnat

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

7 voturi

Mod de preparare

Se aseaza pe o farfurioara colorata vesel cele 2 felii de paine una langa alta, peste care se aseaza feliile de salam Palciego.Se potrivesc bine sa iasa fata rotunda.Se aseaza in josul fetei din salam felia de salam de sunca de culoare mai deschisa care se despica putin la baza.Apoi se taie o rondea din maslina neagra si se face nasucul.Se aseza cele 2 felii de cascaval drept ochi si cu rondele de masline peste ele.Se face o palarie din castravete si un papion din ardei gras.Urechile se fac din carnati.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ursulet din mezeluri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

  • 13 comentarii

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

    Arata super!

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 22 decembrie 2009

    Eu am văzut toate astea pe blogul tău! Super!

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    un ursulet bun de mancat

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

      Dragut,foarte dragut,mai ales pentru copii.

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

      Dragut,foarte dragut,mai ales pentru copii.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

      Delicios...

    • Czompa

      Czompa (Chef de cuisine) , 13 august 2009

      Foarte frumos. Felicitari!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 iulie 2009

      Foarte ingenios

    • Niko Stan

      Niko Stan (Chef de cuisine) , 18 iulie 2009

      Foarte dragut ursuletul tau

    • Alina

      Alina (Chef de cuisine) , 18 iulie 2009

      Super idee !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

      Foarte, forte dragut si atragator pt copilasi.

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

      Ce comic pt. copii...super

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 16 iulie 2009

      Foarte apetisant ursuletul.Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

7 voturi

Ingrediente

  • 2 felii de paine graham
  • 2 felii de salam Palaciego
  • 1 felie de salam sunca de pui rotund mic
  • 2 masline
  • 1 bucatica de ardei gras rosu
  • 1 bucatica de castravete
  • 2 tringhiuri de cascaval
  • 2 bucati de carnat

Raporteaza reteta

Retete
de Epure Mariana
Salata verde cu legume si piept de pui la gratar

Salata verde cu legume si piept de pui la gratar

Pieptul de pui taiat bucatele mici se da cu putin ulei de masline si un praf de sare si piper, se

12 voturi    3 comentarii
25 min
Salate reci
Salata de oua

Salata de oua

Se dau ouale pe razatoare, se amesteca cu ceapa verde tocata cu branza sfaramata si cu mararul tocat,

9 voturi    5 comentarii
15 min
Salate din oua
Budinca de mamaliga

Budinca de mamaliga

Se face o mamaliga mai moale si spre sfarsit se adauga o lingura de Delma si cateva linguri de lapte,

4 voturi    7 comentarii
35 min
Budinci

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Arata super!

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada cu broccoli si piept de pui