Din ingredintele de mai sus, se prepara un aluat care se intinde astfel incat sa rezulte o foaie de cca 1/2 cm grosime.Taiati fasii foaia in lungime, apoi in latime. Depinde cat de lungi si de late doriti uscatele sa iasa. Eu le fac cam de 2cm latime si 15-16 cm lungime.
Fiecare bucata se cresteaza cu cutitul la mijloc, dupa care puteti face fiecare bucata fundita (treceti coca prin crestatura din mijloc) sau le lasati asa. Se coc in ulei mai mult si intr-o cratita mai mare, astfel ele sa \"inoate\" in timpul prajitului. Cand sunt rumenite, inseamna ca sunt gata. Se scot si se aseaza pe hartie absorbanta, apoi se aseaza pe un platou si se presara cu zahar pudra, zahar vanilat. Se servesc si fierbinti, dar si reci.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii