Ingrediente
500 g faina, 250 ml ulei, 100 g zahar, esenta de rom, esenta de vanilie, 4 pliculete zahar vanilat, un praf de sare, daca le doriti f crescute puteti pune un pic de drojdie si se lasa putin la crescut aluatul
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
59 voturi
Mod de preparare
Fiecare bucata se cresteaza cu cutitul la mijloc, dupa care puteti face fiecare bucata fundita (treceti coca prin crestatura din mijloc) sau le lasati asa. Se coc in ulei mai mult si intr-o cratita mai mare, astfel ele sa \"inoate\" in timpul prajitului. Cand sunt rumenite, inseamna ca sunt gata. Se scot si se aseaza pe hartie absorbanta, apoi se aseaza pe un platou si se presara cu zahar pudra, zahar vanilat. Se servesc si fierbinti, dar si reci.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2010
Delicioase
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010
O bunatate,foarte frumos prezentate.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009
Multumesc mult...
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 august 2009
Foarte frumoase.