Se bate cotletul(nu chiar ca pentru snitele,mai gros putin) se da prin faina doar partea care se pune in ulei si se pune la prajit la foc potrivit.Dupa ce s-a prajit pe o parte il intoarcem si punem pe el sunca si cascavalul si il mai lasam sa se prajeasca.Cind consideram ca e aproape gata punem capacul la tigaie citeva secunde ca sa se topeasca cascavalul bine.
Eu pe deasupra cind a fost gata cascavalul am pus si niste ceapa verde taiata fin.
Scoatem cu paleta bucatile si ne apucam de sos care poate fi rosu cu bulion sau simplu de ciuperci.Daca il facem rosu nu mai avem nevoie de smintina.Depinde de gust.Eu dupa ce am scos valdostana am pus pe o felie de paine feliata taiata fara coaja sos de rosii pasate si le-am mai pus in tigaie cu un fir de ulei sa patrunda painea si sa se prajeasca putin.
Sos de ciuperci su smintina.Taiem ciupercile marunt si le calim in putin ulei.Cind sunt gata turnam smintina si mai lasam 3-4 min.Amestecam bine.Atentie sa nu aveti prea mult ulei in tigaie.
Sosul de ciuperci cu rosii se face la fel numai ca in loc de smintina il facem cu piure de rosii si putem pune si o ceapa taiata fin cind punem ciupercile la calit.
Sa aveti pofta.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii