Varza a la Cluj

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Varza a la Cluj

Ingrediente

  • 1 varza murata mai mare
  • 1 kg carne tocata amestec porc si vita
  • orez
  • 2 cepe
  • ulei
  • bulion
  • smantana
  • cimbru
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

se toaca varza marunt,marunt,se pune ceapa tocata intr-o tigaie mai mare la dinstuit cu putin ulei si apa (eu pun apa de la inceput si completez cat e nevoie),se lasa 10-15 minute,se adauga carnea,1 mana de orez fiert in prealabil separat in apa,putina sare si piper si se mai lasa jumatate de ora adaugand apa cate putin,se mai pune si bulion sau pasta de tomate si se lasa pana scade.Intr-o tava se aseaza un strat de varza,se pune putin cimbru dupa fiecare strat de varza,unul de carne cu orez,iar unul de varza,iar carne cu orez,se termina cu varza.Acoperim tava cu folie de aluminiu si o punem la cuptor cu foc moderat 45 de minute.Se scoate din cuptor,se inlatura folia,se mai pune bulion sau pasta de tomate diluata cu apa pentru a fi mai subtire,se poate adauga si smantana si se mai da la cuptor 15-20 de minute sa se rumeneasca putin.Se serveste cu smantana. Se poate prepara si varza separat pe aragaz cu putin ulei si apoi sa asezam straturile alternative in tava.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise