Varza de toaca si se pune la fiert. Alaturi intr-o tigaie se pune carnea la calit, cand este aproape facuta se pun morcovii(rasi), ceapa(taiata marunt) si un ardei. Separat intr-un blender se pun rosiile si ardeii ramasi si se mixeaza. Compozitia rezultata se adauga peste legumele si carnea calita si se asezoneaza cu sare, piper si busuioc.
Varza dupa ce a fiert se scurge de apa, se pune intr-o cratita mare peste care se toarna sosul rezultat anterior. Se decoreaza cu jumatati de rosii si se da la cuptorul incins cca 35-40 min.Cand este gata se adauga patrunjelul si mararul.
Se serveste cu mamaliguta si smantana dupa pereferinta.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii