Intr-o tava mai adanca (vas Jena sau tuci) asezati un pat de felii de rosii, bastonase de morcovi si telina, bucati mai mari de ceapa. Deasupra puneti varza tocata fideluta repartizata uniform. Peste varza asezati cateva felii de rosii, telina, cateva fire de marar, marar tocat si frunzulitele de spanac sau loboda.
Turnati bulionul si 100 ml apa in care dizolvati putina sare sau concentratul (doar daca nu varza prea sarata) si uleiul. Acoperiti tava cu staniol (vasul cu capac) si dati la cuptor la foc mic 1 ora. Descoperiti vasul si mai lasati 20 minute la cuptor sa se rumeneasca frumos deasupra.
Scoateti-o pe un platou garnisit cu cateva fire de marar si frunze de spanac, loboda. Se serveste ca atare, cu mamaliguta sau ca garnitura la fripturi de rata, porc sau curcan.
Pofta buna.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii