Varza caramelizata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Varza caramelizata

Ingrediente

  • 500 gr varza alba proaspata
  • 500 ml vin alb
  • 2 linguri chimen
  • 1legatura marar verde
  • 2 linguri miere de albine
  • sare si piper

Mod de preparare

Varza se taie fideluta si se pune intr-o cratita, fara ulei, la foc potrivit. Se amesteca constant si se adauga cate putin vin, din 10 in 10 minute pana terminam de pus tot vinul si varza este scazuta. Cu 10’ inainte de a lua varza de pe foc, punem semintele de chimen, mararul tocat, mierea, sare si piper dupa gust. Mai lasam pe foc si amestecam sa nu se arda, inca 10’ dupa care este gata. Se poate servi pur si simplu ca si mancare de post, sau langa fripturi, coaste, carnati.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise