Varza clujeasca

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa
Varza clujeasca

Ingrediente

  • -2 verze mici murate
  • -4 linguri ulei de porumb
  • -1 cana de orez
  • -1/2 kg carne macinata( vita, porc sau amestecata)
  • -1 ceapa mare
  • -300 gm smantana
  • -sare dupa gust
  • -piper proaspat macinat dupa gust

Mod de preparare

Ceapa se taie marunt si se caleste in 2 linguri de ulei 2-3 minute,apoi se adauga carnea macinata si se potiveste de sare si piper.

Se acopera si se inabusa la foc mic 15 minute.

Varza se spala bine si se taie marunt, apoi se caleste in 2 linguri de ulei 5 minute apoi se adauga o cana de apa, se acopere si se lasa sa scada apa, cca 15 minute.

Orezul se spala, se opareste 5 minute ,apoi se fierbe in apa cu o lingurita de sare 10 minute.

Se strecoara , se pune intr-un bol si se adauga carnea cu ceapa si smantana.Se amesteca bine si se sareaza si pipereaza dupa gust.

Se unge o cratita temorezistenta cu ulei , apoi cu smantana.

Se aseaza un strat de varza, un strat de carne cu orez si smantana,un strat de varza;se acopera cu un strat de varza.

Se da la cuptorul incalzit dinainte la 200 de grade cca 30 de minute, sau pana se rumeneste.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise