Varza o taiem fideluta si o facem cu putina sare.
Curatam ceapa si o tocam marunt.
Rosia si ardeiul, le spalam , le stergem , apoi le tocam marunt.
Carnea o taiem in cubulete potrivite de 2-3 cm.
Intr-un vas de tuci topim untura , apoi sotam ceapa, ardeiul si rosia in ea. Cand sunt bine facute adaugam cuburile de carne si le prajim pe toate partile pina isi schimba culoarea.
Adaugam apa pina depaseste carnea, apoi adaugam varza , cimbrul si mararul verde .
Condimentam cu piper proaspat macinat si adaugam apa atat cat sa ajunga la nivelul de sus al verzei.
Reducem focul la mic, acoperim vasul si lasam o ora sa fiarba bine carnea si varza.
Dupa o ora adaugam bulionul si lasam sa mai fiarba toate pina sunt bine patrunse.
Nu este nevoie sa amestecam varza cu carnea, pentru ca daca sunt la foc mic, acestea se vor patrunde bine.
Daca mai este cazul, adaugam si putina sare.
Cand toate sunt bine facute, servim varza alaturi de carne.
Cine doreste, la servire, poate adauga o lingura cu smantana.
Varza asta a doua zi va fi si mai bună, i se patrund toate aromele...
Pofta mare !
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii