Slanina si carnea le tai felii groase de cca 0,5 cm.
Varza o toci marunt.
Intr-o cratita suficient de mare ( 4 l) pui uleiul si asezi un strat de varza tocata.
Asezi alternativ felii de slanina si de carne. Presari peste ele sare, piper si boia.
Continui cu inca un strat de varza si carne, condimentate corespunzator.
Inchei cu varza tocata, iar deasupra pui si boia.
Torni apa si dai cratita la cuptor, la foc mic, pentru cca 3 ore.
Servesti cu smantana ( ca in Ardeal) si cu ardei iute ( ca in Oltenia) , dar si cu multa dragoste ( ca la mine...).
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii