Calim ceapa in ulei, cat sa-si schimbe culoarea, adaugam radacinoasele, ardeiul si gogosarul,adaugam o cescuta mica de apa,lasam sa se caleasca 10 minute, apoi adaugam varza tocata, framantata cu sare.Adaugam ceapa verde tocata marunt,conopida si condimentele. Lasam sa fiarba pana e fiarta vara. Adaugam sosul obtinut din rosiile date pe razatoare si smantana. Lasam sa dea un clocot timp de 5 minute, presaram cu verdeata. Servim cu ardei iute, mamaliguta, alaturi de ochiuri sau carnaciori prajiti.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii