Se toaca varza. Se taie rondele ceapa si maslinele. Se curata cartofii, se spala si se taie felii. Intr-o tava unsa, se aseaza un strat subtire de varza murata, apoi straturi succesive de felii de cartofi, rondele de ceapa si varza tocata. Fiecare strat se condimenteaza cu sare, piper si chimen si se presara cu rondele de masline. Cand s-au terminat de aranjat se toarna in tava supa de carne si smantana (totul trebuie sa fie acoperit de lichid). Se presara cu cascaval ras si restul de masline. Sufleul se coace in cuptorul preincalzit pana se rumeneste. (ATENTIE! Sufleul nu trebuie sa fie apos).
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii