Se toaca varza. Se taie rondele ceapa si maslinele. Se curata cartofii, se spala si se taie felii. Intr-o tava unsa, se aseaza un strat subtire de varza murata, apoi straturi succesive de felii de cartofi, rondele de ceapa si varza tocata. Fiecare strat se condimenteaza cu sare, piper si chimen si se presara cu rondele de masline. Cand s-au terminat de aranjat se toarna in tava supa de carne si smantana (totul trebuie sa fie acoperit de lichid). Se presara cu cascaval ras si restul de masline. Sufleul se coace in cuptorul preincalzit pana se rumeneste. (ATENTIE! Sufleul nu trebuie sa fie apos).
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii