Tocam varza mai grosier si o frecam cu putina sare.
Tocăm varza mai grosier și o frecăm cu puțină sare.
Punem uleiul într-un vas pe foc, la încins și călim ceapa tocată solzișori, dar nu definitiv, pentru a nu obține acel gust intens de ceapă calită.
O lăsăm până începe să devină sticloasă și adăugăm ardeii copți trecuți prin blender, pasta de ardei și pasta de roșii.
Lăsăm sosul 5 minute pe foc, îl asezonăm cu cimbru, piper și foile de dafin, apoi adăugăm varza și o amestecăm cu sosul.
O lăsăm 5 minute pe foc, apoi o transferăm în vasul aparatului slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital.
Acoperim vasul cu capacul din dotare, conectăm aparatul la sursa de curent și setăm modul de preparare High, pentru 4 ore.
După expirarea timpului, deconectăm aparatul de la sursa de curent și adăugăm mărarul tocat mărunt peste varza cu sos de ardei copt.
Este foarte bună, alături de mămăliguță și ardei iute!
Opțional se poate acri cu zeamă de lămâie, la mine nu a fost cazul, pentru ca a fost ușor acrișoară.
Să vă fie de folos!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii