Mai intai curatam varza (daca e nevoie) si o spalam si o taiem in jumatate (bucatile mai mari).
Tocam ceapa marunt si sfarmam branza.
Incingem uleiul intr-o craticioara, adaugam ceapa si o prajim pana se inmoaie.
Adaugam verzele, le amestecam cu ceapa, le condimentam si le lasam sa se inmoaie si ele 1-2 minute.
Adaugam 200 ml apa si lasam sa fiarba sub capac pentru 6 minute.
Dupa cca 6 minute luam capacul jos si lasam sa fiarba inca vreo 5 minute, pana scade lichidul de pe varza.
Adaugam frisca lichida, amestecam si lasam sa fiarba inca 4 minute, amestecand continuu.
Adaugam apoi branza (eu am pus si putin parmezan), amestecam bine pana se topeste.
Adaugam 1 lingura de smantana, marar, sare, piper si amestecam bine. Servim imediat cu friptura (poate fi de orice fel), eu am ales sa o servesc cu pulpe de pui cu usturoi si rozmarin la cuptor.
Bon appetit!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii