Pieptul dezosat,feliat,condimentat cu sare si piper,se lasa deoparte.
Pentru garnitura,baconul taiat suvite,se pune intr-un vas sa-si elibereze grasimea iar daca nu are,se adauga 2linguri ulei;dupa ce s-a facut crocant se adauga ardeiul rondele,varza fiarta 5min in apa cu sare si scursa,rosiile,sare,piper si se lasa pe foc amestecand mereu,5-6min;
Intr-un bol se bate oul cu sare,piper si lapte,in alt bol se pune faina iar in altul pesmetul amestecat cu cascaval;se trece carnea prin faina,ou,pesmet si se pune la prajit in ulei incins apoi se scoate pe prosoape de hartie.
Se serveste pe farfurie carnea alaturi cu garnitura de verzisoare.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii