Varza de Bruzelles se curata si se fierbe cu grija in apa cu sare si seminte de chimen.Se strecoara si se aranjeaza intr-un vas de yena us cu ulei de masline si tapetat cu pesmet in straturi alternative varza,sos,pesmet prajit,varza,sos,pesmet prajit,varza,pesmet prajit.
Sosul se prepara din smantana,branza si cascaval ras.
Pesmetul se rumeneste in putin ulei de masline.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii