Varza dulce se toaca mai mare, se presara cu putina sare si se framanta putin cu mainile, ca sa se inmoaie.
Intr-un ceaun sau vas de tuci se pune ceapa tocata la calit in 50 ml ulei, morcovii feliati si varza, iar dupa cateva minute adaugati rosiile taiate cubulete, ardeiul gras, spanacul si verdeata tocate marunt, ketchup. Adaugati un pahar de apa si lasati la fiert la foc mic pana se inmoaie bine varza, avand grija sa nu scada de tot zeama, aproximativ 30 minute
Condimentati cu sare, piper, paprika, cimbru, concentratul, adaugati frunzele de dafin si mai dati cateva clocote.
Intre timp prajiti carnatii in uleiul ramas, apoi portionati-i si tineti-i la cald. (vezi video)
Asezati varza calita pe farfurii sau pe platou, carnatii prajiti deasupra si ornati cu frunzulite de marar, patrunje, fasii de ardei rosu, feliute subtiri de ardei iute (cine doreste). Se poate servi si cu mamaliguta.
Pofta buna.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii