Varza dulce cu pulpa de porc la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Varza dulce cu pulpa de porc la cuptor

Ingrediente

  • 1 varza dulce de aproximativ 2 kg
  • 1 kg pulpa de porc
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 4-5 rosii
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 2 cuburi concentrat costita afumata
  • 100 ml bulion/ketchup
  • 30 ml ulei
  • sare, piper, paprika, curry, cimbru, 2 foi de dafin

Mod de preparare

Se taie varza patratele, (vezi video)se pudreaza cu o lingurita de sare, apoi se framanta putin cu mainile, se clateste cu apa rece, se stoarce si se pune la calit impreuna cu verdeata tocata si concentratul, 20 minute, in 10 ml ulei.

In restul de ulei prajiti pe ambele parti pulpa de porc feliata mai gros (aproximativ 2 cm). Intr-o tava mai adanca puneti felii de morcov, ceapa tocata, jumatate din varza calita, un strat de felii de carne, condimentati, acoperiti cu varza, felii de rosii, turnati bulionul, 300-400 ml apa si dati la cuptor, la foc mic, 45 minute pana se rumeneste frumos.

Garnisiti cu verdeata, felii de ardei si de morcovi.

Pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise