Varza se taie fideluta si se pune la oparit in apa cu sare pentru citeva minute, apoi se scurge si se lasa la racit.
Morcovii se spala, se curata si se dau pe razatoarea mica.
Se face un sos alb dintr-un cub de unt, o lingura faina si un cub Knorr legume si se da deoparte la racit.
Costita se taie fisii, se rumeneste si se scoate pe un servetel de bucatarie pentru a absorbi excesul de grasime.
Toate ingredientele se amesteca intr-un vas mare, se adauga ouale si smintina, se presara o lingura de pesmet si se condimenteaza cu sare, piper si oregano (dupa gust). Se adauga mararul, iar intreaga compozitie se pune intr-o tava termorezistenta unsa cu untul ramas si tapetata cu pesmet (o lingura).
Deasupra se presara cascaval ras.
Se da la cuptor pina se rumeneste.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii