Se toaca varza fideluta si se freaca cu sarea grunjoasa. Se lasa cca 30 min. pana se mai inmoaie. Se pregateste compozitia de picant - fix conform instructiunilor dupa pachet. Se indeasa foarte bine varza in borcanele curate, peste care se pune compozitia dulce acrisoara , fierbinte. Se inchid borcanele si se tin la temperatura camerei pana a doua zi, apoi se da la rece pana la servire. Se serveste ca salata iarna la orice fel de friptura cu garnitura.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii