Acesta mincare este foarte consistenta datorita ingredientelor de mai sus,mie imi place extrem de mult si o recomand. cu toate increderea :) sper sa va fie pe plac.
-Luam o oala de 7-8 litri si adaugam :Copanul,osul si coasta se desareaza inainte.,morcovul razuit ,spalat si tait in rondele groase,telina si ea spalata si taiata in 2-oua,apa, si lasam sa fiarba cca 1 0ra la foc mic.
-Intre timp curatam pastaile de ate ,le taiem in bucatele mici si le spalam,lasam deoparte
-Taiem rondele cirnatii.
-Scurgem nautul de zeama pe care o are in borcan si lasam la scurs.
-Dovleacul il curatam si pe el de coaja si il taiem in bucati mai groase.
-La fel si cartoful si il lasam in apa pentru a nu se face negru.
-Dupa ce a fiert mincarea ,se adauga pastaile si cirnatii, lasam sa mai fiarba 20 de minute,apoi adaugam:dovleacul,orezul,cartoful si lasam sa fiarba inca 15-20 de minute.Taiem marunt firele de menta si le punem in mincare.
-Se serveste in felul urmator:carnea se scoate intr-o farfurie si supa se serveste in alta farfurie si fiecare mesean isi adauga carne dupa plac.
-Se poate servi si cu o salata.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii