autor:

Anca E. Voicu

» » , Bauturi, Retete de Craciun

Vin fiert, cu mirodenii

Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 decembrie 2019

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 decembrie 2019

Ingrediente
600 ml vin roșu,, Un anason stelat,, Câteva boabe de ienibahar,, 2,5 ml îndulcitor,, 4 cuișoare,, Un praf de scorțișoară

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

2 voturi

Mod de preparare



Se toarnă vinul roșu într-un ibric mai mare, deoarece la fiert se umflă, apoi se adaugă mirodeniile preferate și îndulcitor. Se fierbe pe foc mic. Când dă în clocot, se ia focul.

Se strecoară și se toarnă în ceșcuțe. Se servește cu voie bună alături de cei dragi.



Timp de pregătire: 5 min

Timp de gătire: 5min

Porții: 6



Poftă Bună!

Dacă vă place reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:

https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2019/12/vin-fiert-cu-mirodenii.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Vin fiert, cu mirodenii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Craciun
Prajitura cu ciocolata

Prajitura cu ciocolata

Intr-un castron cernem faina cu cacaua, zaharul pudra, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si un

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Craciun
Piftie de porc

Piftie de porc

Pentru Revelion, am pregatit piftie de porc. Urechea de porc se parleste si se spala bine. Se

2 voturi    2 comentarii
5h
Retete de Craciun

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • Cristina , 07 ianuarie 2020

    Minunat!

  • Stefan , 03 ianuarie 2020

    Wauuu, foarte bun mai ales cand este frig, un vin fiert este bine venit, bravo Anca.

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

2 voturi

Ingrediente

  • 600 ml vin roșu,
  • Un anason stelat,
  • Câteva boabe de ienibahar,
  • 2,5 ml îndulcitor,
  • 4 cuișoare,
  • Un praf de scorțișoară

Raporteaza reteta

Retete
de Anca E. Voicu
Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga margarina, praful de copt stins in zeama

14 voturi    6 comentarii
35 min
Prajituri
Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Foile cu miere: Se freaca zaharul cu ouale, se adauga mierea, uleiul, bicarbonatul stins in zeama

5 voturi    5 comentarii
59 min
Prajituri
Ecleruri in forma de inimioara

Ecleruri in forma de inimioara

Eclerurile: Se pun la fiert apa cu uleiul si cu un praf de sare. Cand fierbe apa, dam de pe foc

3 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse

Cristina

Minunat!

Retete

din Retete de Craciun

Aluat fraged cu untura si cidru Aluat fraged cu untura si cidru

Acest tip de aluat se pretează la cornulețe fragede, rulouri cu cremă și orice bunătăți mai doriți să preparați. Aluatul

0 voturi    0 comentarii
3h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Cozonac cu aluat oparit Cozonac cu aluat oparit

Pentru inceput punem 100 g de faina intr-un lighean si turnam 200 ml de lapte fierbinte, amestecam si lasam sa se racoreasca putin. Dupa

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Ciocanele de cocos in vin rosu cu ciuperci si masline