Ingrediente
Ingrediente pentru 4 persoane:, 400 g de piept de curcan (pui), , 1 vanata potrivita, , 200 ml de sos de rosii, , 200 g branza, , 2 linguri de parmezan, , sare, , piper, , faina, , ulei de masline, , ulei pentru prajit.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Batem putin pieptul de pui, il saram si piperam. Taiem si vanata felii nu foarte subtiri, le saram si le lasam 30 minute. Intr-o tigaie cu putin ulei prajim pieptul de curcan 4-5 minute si il deoparte. Prajim si felii de vanata trecute prin faina in prealabil. Pregatim un vas termorezistent, il ungem cu putin ulei de masline si 2 linguri de sos de rosii, facem primul strat cu felii de vanata, al doilea cu piept de curcan si al treilea cu felii de branza. Terminam cu un strat de vinete , sosul de rosii si parmezan. Bagam la cuptorul deja incins ptr. 20 de minute la 180°. Pofta buna