Ingrediente
1 portie, , 4 felii de vinete groase de 1 cm, 100 gr sos napolitan, 50 gr feta, patrunjel tocat, ulei de masline, boia dulce
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
8 voturi
Mod de preparare
1 portie
4 felii de vinete groase de un cm,se vor praji in ulei,apoi se scot pe servetel,se lasa sa se raceasca apoi se incepe montajul:
se aseaza feliile de vinete in forma dorita peste care se adauga cate o lingura de sos napolitan pe fiecare,apoi se va pune branza feta faramata,patrunjel tocat marunt apoi un pic de boia dulce dupa care se va turna un pic de ulei de masline pe fiecare.
Va urez pofta buna!
Si va recomand sa incercati,este ceva deosebit!
kok miori (Chef de cuisine) , 31 iulie 2012
Imi place reteta ta dar ce fel de sos de rosii este cel napolitan ce are in el deosebit? Vreau si eu sa pregatesc si asi dori sa-mi raspunzi!
constanta proca (Chef de cuisine) , 30 iulie 2012
Arata apetisant,singura problema e sosul napolitan ,se gaseste gata preparat sau putem sa il facem noi si cum se prepara ?
Gabriel (Bucatar) , 25 iulie 2012
Sosul napolitan, va rog frumos, cum e si cum se prepara?
valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 iulie 2012
Apetisant!