autor:

Anonim

» » Aperitive

vinete impanate cu usturoi

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 august 2008

Ingrediente
vinete, ceapa, ulei, ardei gras, patrunjel verde, usturoi, vin alb, rosii, sare, pasta de tomate, frunze telina, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

In tava unsa cu 50 ml de ulei se asaza vinetele impanate cu usturoi, se introduc la cuptor,apoi se racesc.
Ceapa se inabusa in 150 ml de ulei cu 150 ml de apa , se adauga patrunjelul verde, ardeiul , frunzele de telina , restul de usturoi, rosiile taiate felii, piper, sare si pasta de tomate.
Se amesteca pentru uniformizare .
Cu o parte din aceasta compozite se impaneaza vinetele, iar restul se toarna in tava pe langa vinte .Deasupra vinetelor se asaza o jumatate de rosie si se introduce din nou tava la cupotor 20 min. La sfarsit se toarna vin si se presara patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "vinete impanate cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Salata de legume cu sos de maioneza si tarhon

Salata de legume cu sos de maioneza si tarhon

Se decojesc si se spala bine toate legumele. Se pun legumele sa fiarba in apa cu sare (sarea nu lasa

1 vot    0 comentarii
2h
Aperitive
Braduti sarati

Braduti sarati

Am mixat bine toate ingredientele, apoi am format o bila de aluat, ce care am dat-o la rece pt. cca.

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Guacamole si cartofi copti