Vinete la cuptor cu soia si ciuperci

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Vinete la cuptor cu soia si ciuperci

Ingrediente

  • 3-4 vinete potrivite
  • 3 cepe potrivite
  • 200 g ciuperci
  • 200 g soia granulata
  • bulion
  • 200g smantana
  • 1 ou
  • branza/cascaval
  • ierburi aromatice
  • 5 triunghiuri de branza topita
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Vinetele se curata de coaja si se pun la fiert 10 minute, dupa ce au devenit moi se pun la scurs. Soia se pune la fiert conform instructiunilor de pe pachet, dupa ce este fiarta se pune la scurs si o presam cu o lingura. Taiem ceapa cubulete si o punem la calit in ulei,apoi se adauga ciupercile curatate si taiate marunt si le calim 5 minute amestecand continuu Apoi, se adauga bulion dupa gust si soia si se condimenteaza cu piper, sare dupa gust si condimente aromatice.

Ungem o tava cu unt, punem un strat de vinete, apoi compozitia cu soia, bucati de branza sarata sau cascaval si alt strat de vinete. Smantana o amestecam cu oul si o punem peste vinete,eu am pus apoi si branza topita pe care am taiato felii subtiri si presaram cimbru. Dam tava la cuptor timp de 30-40 de minute.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise