Vinete pane

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Vinete pane

Ingrediente

  • 2 vinete
  • 2 ouă
  • ulei pentru prăjit
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri pesmet fin
  • sare, piper dupa gust

Mod de preparare

Vinetele pane sunt delicioase şi se fac în numai 10 minute.

Vinetele se curata de coaja si se taie felii, se presară cu sare şi se lasă un pic să elimine zeama în exces. Apoi, se şterg cu şervete de hârtie.

Ouăle se bat ca pentru omletă. Dăm vinetele prin faina amestecată cu pesmet, apoi le dăm prin ou.

Se prăjesc în ulei fierbinte şi se scot pe şervete de hârtie.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.

Cartofi boieresti cu sunculita afumata
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni