Vinata,spalata,se curata si se taie felii,pe lung,de cca 1,5 cm grosime.Fiecarei felii i se face un \"buzunar\",adica se taie pe mijloc,cam pina la mijlocul feliei(vezi poza nr.2)
Apoi,se pune putina sare pe feliile de vinata;se presara,putina sare si-n \"buzunare\".Se pun intr-un castron,se lasa cam 20-25 minute.
Apoi se spala;se spala si-n \"buzunare\".Se usuca cu un prosop de bucatarie,curat,dupa care se umplu \"buzunarele\" cu umplutura,facuta asa:ardeii se coc,se curata,se taie patratele de cam 0,5/0,5 cm;apoi, se amesteca cu usturoiul zdrobit si cascavalul ras;se mesteca bine;se potriveste de sare si piper.
Feliile de vinata,umplute,se dau prin faina,ou, pesmet.Dupa aceea se prajesc;dupa ce le prajim,le punem pe servetele absorbante.Se servesc calde,cu garnituri,salate,muraturi.
In poza nr.1,am uitat sa pun cascaval.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii