Se taie vanata de capete si se feliaza .Se presarea sare peste aceste felii si se lasa las curs pt a elimina gustul amar.Se usuca bine cu un servetel de bucatarie absorbant.Se incinge uleiul intr-o tigaie.In acest timp dam vinetele prin faina,scuturam surplusul de faina si incepem sa le prajim pe ambele parti,cand uleiul este bine incins.Se continua aceasta operatie cu restul feliilor,adaugam din cand in cand ulei,pt ca aceste vinete absorb mult ulei.Se pun la scurs ,tot pe un servetel absorbant.Se servesc cu sos de usturoi, sau dupa gustul si placerea fiecaruia cu ce anume doreste.Se pot servi ca aperitiv sau ca garnitura la felul doi.Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii