Se taie vinetele in doua,de-a lungul lor si se golesc de miez.Se presara putina sare peste ele.Miezul de la vinete taiat maruntel,impreuna cu cele 2 cepe taiate marunt,cele 8 ciuperci taiate marunt,ardeiul rosu taiat solzi se pun la calit.Se adauga 2 linguri de pasta de gogosari.Inainte de a se lua de pe foc se pune patrunjelul taiat.
Intr-o tava,de preferinta de yena,se unge cu putin unt,se pun vinetele si se aseaza compozitia in interiorul vinetelor.Se dau la cuptor pana se gatesc vinetele(in functie de cuptorul fiecaruia).Cu 5 minute inainte de a le scoate din cuptor,se razaleste cascavalul si se pune peste vinete.Se spala cele 2 rosii,se taie felii rotunde si se pun peste cascaval.Tava se pune inapoi in cuptor.Cand cascavalul s-a topit se scoate tava din cuptor.Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii