Vinete umplute cu legume

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie
Vinete umplute cu legume

Ingrediente

  • Pentru 2 persoane:
  • -2 vinete potrivite
  • -putina sare
  • -2 cepe albe
  • -8 ciuperci
  • -1 ardei rosu
  • -2 linguri pasta de gogosari
  • -1 legatura patrunjel
  • -2 rosii
  • -putin ulei pt calit legumele
  • -150 g cascaval

Mod de preparare

Se taie vinetele in doua,de-a lungul lor si se golesc de miez.Se presara putina sare peste ele.Miezul de la vinete taiat maruntel,impreuna cu cele 2 cepe taiate marunt,cele 8 ciuperci taiate marunt,ardeiul rosu taiat solzi se pun la calit.Se adauga 2 linguri de pasta de gogosari.Inainte de a se lua de pe foc se pune patrunjelul taiat.

Intr-o tava,de preferinta de yena,se unge cu putin unt,se pun vinetele si se aseaza compozitia in interiorul vinetelor.Se dau la cuptor pana se gatesc vinetele(in functie de cuptorul fiecaruia).Cu 5 minute inainte de a le scoate din cuptor,se razaleste cascavalul si se pune peste vinete.Se spala cele 2 rosii,se taie felii rotunde si se pun peste cascaval.Tava se pune inapoi in cuptor.Cand cascavalul s-a topit se scoate tava din cuptor.Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise