Visine cu zahar si frisca naturala (preparate de sotul meu)

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Visine cu zahar si frisca naturala (preparate de sotul meu)

Ingrediente

  • visine proaspete sau congelate
  • zahar dupa gust
  • un pliculet de zahar vanilat
  • esenta de visine dupa gust
  • frisca naturala

Mod de preparare

Dupa Sarbatorile Pascale si toata vara am trecut printr-o perioada foarte dificila si m-am impartit intre spital si casa.

Mi-era foarte rau si cam o saptamana organismul a refuzat orice aliment.

Atunci sotul meu mi-a pregatit visine cu zahar si cu frisca naturala preparata tot de el si a fost o reusita...Am putut manca si am simtit ca m-au racorit pur si simplu...

A facut pozele si acum am dat de ele in calculator.M-am gandit sa postez reteta pentru ca a fost o reteta simpla,dar facuta din dragoste si chiar a avut efectul scontat.

A spalat fructele,le-a curatat de codite,le-a scos samburii, dupa care a adaugat peste visine esenta, zahar dupa gust, zaharul vanilat, le-a amestecat cu grija si le-a lasat la rece.

In momentul in care zaharul s-a topit si s-a format siropul se pot consuma.

Sunt delicioase si vi le recomand cu placere...

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise