Dupa Sarbatorile Pascale si toata vara am trecut printr-o perioada foarte dificila si m-am impartit intre spital si casa.
Mi-era foarte rau si cam o saptamana organismul a refuzat orice aliment.
Atunci sotul meu mi-a pregatit visine cu zahar si cu frisca naturala preparata tot de el si a fost o reusita...Am putut manca si am simtit ca m-au racorit pur si simplu...
A facut pozele si acum am dat de ele in calculator.M-am gandit sa postez reteta pentru ca a fost o reteta simpla,dar facuta din dragoste si chiar a avut efectul scontat.
A spalat fructele,le-a curatat de codite,le-a scos samburii, dupa care a adaugat peste visine esenta, zahar dupa gust, zaharul vanilat, le-a amestecat cu grija si le-a lasat la rece.
In momentul in care zaharul s-a topit si s-a format siropul se pot consuma.
Sunt delicioase si vi le recomand cu placere...
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii