Visinele se spala si se curata de simburi.
La fiecare kg de visine curatate se adauga 600 g zahar.Se invirte bine sa se topeasca zaharul si se tine asa de azi pe miine, invirtindu-se din cind in cind.
A doua zi, dupa ce s-a topit zaharul, se adauga salicil un 1/2 lingurita .
Siropul rezultat se pune in sticle, pentru iarna iar visinele in borcan si se pot folosi la prajituri, torturi, sosuri sau supe
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii