Carnea de vita taiata bucati se pregateste sote la cuptor, in vas Jena (putina apa, putin ulei de masline, legume felii, codimente, sare).
Se pregatesc gnochi conform retelor din acest site:
http://www.gustos.ro/retete-culinare/mancaruri-cu-legume-si-zarzavaturi/gnochi-de-cartofi.html
http://www.gustos.ro/retete-culinare/mancaruri-cu-legume-si-zarzavaturi/galuste-de-cartofi-la-cuptor.html
sau se cumpara ca produs semipreparat.
Se fierb gnochi pina se ridica la suparafata apei.
Ceapa se taie fin, se caleste usor si spre sfirsit se adauga ciupercile curatate si taiate bucati. Dupa ce s-au inabusit bine, se adauga bulion (suc de rosii), o parte din zeama de la sote, condimente si sare dupa gust. In final, se adauga gnochi scursi de apa si se mai da un clocot.
Se servesc pe o farfurie impreuna cu carnea sote.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii