Se pune puiul la fiert impreuna cu ceapa taiata in doua,foile de dafin si morcovul,nu uitind de pus sare.Se lasa la foc iute pina da in clocot se spumuieste si se da la foc mic cca.o ora,dupa care se scoate si se lasa la racit pentru ca dupa aia sa putem scoate carnea de pe oase.Intre timp facem sosul besamel,punem margarina sau uleiul la incalzit cind e fierbinte punem faina inaasa fel cit sa se prajeasca un pic dupa care dam la o parte si punem supa de la pui amestecind repede cu telul ca sa nu se faca gogoloase.Punem inapoi pe foc si tot timpul dind cu telul,apoi punem laptele si usturoiul pisat bine impreuna cu lingurita de curry(eu nu stiu daca in tara se gaseste,dar sigur cei de afara stiu)si lasam sa fiarba pina sosul devine lipicios,sa nu fie prea gros.La sfirsit adaugam ciupercile si carnea de pui. Sper sa va placa si Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii