Se pune puiul la fiert impreuna cu ceapa taiata in doua,foile de dafin si morcovul,nu uitind de pus sare.Se lasa la foc iute pina da in clocot se spumuieste si se da la foc mic cca.o ora,dupa care se scoate si se lasa la racit pentru ca dupa aia sa putem scoate carnea de pe oase.Intre timp facem sosul besamel,punem margarina sau uleiul la incalzit cind e fierbinte punem faina inaasa fel cit sa se prajeasca un pic dupa care dam la o parte si punem supa de la pui amestecind repede cu telul ca sa nu se faca gogoloase.Punem inapoi pe foc si tot timpul dind cu telul,apoi punem laptele si usturoiul pisat bine impreuna cu lingurita de curry(eu nu stiu daca in tara se gaseste,dar sigur cei de afara stiu)si lasam sa fiarba pina sosul devine lipicios,sa nu fie prea gros.La sfirsit adaugam ciupercile si carnea de pui. Sper sa va placa si Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii