Ingrediente
Pentru 3-4 portii:, , 1. 450 gr vita (vrabioara de manzat), 2. 210 gr ciuperci feliate, din conserva (conserva nescursa avea 400 gr), 3. 2 cepe mici, 4. 200 ml zeama de legume (200 ml apa si un cub Knorr), 5. 1 ardei gras rosu mare sau 2 potriviti, 6. o lingurita sos de hrean, 7. 3 linguri de smantana, 8. 3 linguri ulei, 9. putin unt, 10. sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
11 voturi
Mod de preparare
Intr-o tigaie prajesti in putin unt carnea feliata fasii subtiri, cam 10 min. Separat prepari zeama de legume si dupa cele 10 min de prajit o torni peste carne. Concomitent, intr-o alta tigaie calesti in ulei ceapa taiata solzisori, ardeiul fasii si ciupercile feliate. Cand devin moi si arata facute (dupa 5 min. aprox.), se adauga peste ele carnea cu tot cu zeama. Condimentezi si acoperi tigaia, mai lasi inca 10 min. Adaugi apoi smantana, sosul de hrean, amesteci, mai lasi 2-3 min. Servesti cu paine proaspata, cat e calda mancarea. Pofta buna!