Topim ciocolata si margarina separat si le lasam sa se racoreasca.
Mixam ouale cu zaharul si laptele praf pana isi dubleaza volumul si devin spumoase.
Adaugam ciocolata si margarina racite si amestecam.
Acum adaugam faina cernuta cu praful de copt si amestecam cu o lingura.
Turnam compozitia intr-o tava (26x20 cm) tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru cca 40 minute.
Lasati prajitura sa se raceasca complet.
Eu am facut-o de cu seara si a doua zi am glazurat-o.
Topim ciocolata impreuna cu untul si lingurita de apa pe bain-marie,o lasam sa se racoreasca usor si dam prin ea prajitura taiata cuburi,dupa care tavalim cuburile prin cocos.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii